2018
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Ημερολόγιο Ημερολόγιο


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ!!!

Πήγαινε κάτω

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ!!!

Δημοσίευση  ikaria Την / Το Δευ 12 Δεκ 2016, 19:32

Σε μπλογκ της συντεχνίας μας εδώ, με την ευκαιρία της δημοσίευσης της "Κατανομής πιστώσεων για το Π.Σ σε επιμέρους Κ.Α.Ε" εδώ, δημοσιεύτηκε άρθρο του διαχειριστή του, που ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγορεί ως "κακοπροαίρετους", όσους "έχουν φαγωθεί με τον προϋπολογισμό του Σώματος δηλαδή ότι αυτός δεν συμπεριλαμβάνει χρήματα για την ένταξη στο μόνιμο προσωπικό των Πενταετών".

Ποιο επιχείρημα χρησιμοποιεί ο αρθρογράφος, για να υποστηρίξει την "κατηγόρια" του;

Την υπουργική απόφαση για τη "Διαδικασία μονιμοποίησης, ανανέωσης της θητείας ή απόλυσης των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης και κάθε άλλο σχετικό θέμα" εδώ

Να θυμίσω πως με βάση αυτή την υπουργική απόφαση (η οποία προβλεπόταν στην παρ. 7 του άρθρου 15 του Ν. 3938/2011), υποβάλαμε αιτήσεις ανανέωσης της θητείας ή ένταξης στο μόνιμο προσωπικό.

Τι "ανακάλυψε" το...τζιμάνι;

Στην παράγραφο 2 της υπουργικής απόφασης, αναφέρεται πως:

"Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας, που έχουν αμιγώς διαδικαστικό χαρακτήρα, δεν προκαλείται ουδεμία δαπάνη σε βάρος του τακτικού προϋπολογισμού του Κράτους, αποφασίζουμε:"

Σου λέει λοιπόν το..."ξουράφι":

"Είσαστε κακοπροαίρετοι όσοι έχετε φαγωθεί με τον προϋπολογισμό του Σώματος δηλαδή ότι αυτός δεν συμπεριλαμβάνει χρήματα για την ένταξη στο μόνιμο προσωπικό των Πενταετών"

Κοιτάξτε ρε μάγκες, τι βρήκα!!!

Δεν χρειάζεται να υπάρχουν χρήματα στον προϋπολογισμό!!!
Γιατί;
Γιατί, η υπουργική απόφαση αναφέρει πως "δεν προκαλείται ουδεμία δαπάνη σε βάρος του τακτικού προϋπολογισμού"!!!

Κοίτα να δεις, αδερφέ μου τι ανακάλυψε ο τιτανοτεράστιος!!!

Και εμείς σαν βλάκες που είμαστε, ψάχναμε να δούμε αν υπάρχει το κονδύλι για τη μονιμοποίηση των Π.Π.Υ.!!!

Μα κι εσύ βρε συνάδελφε τιτανομέγιστε, δεν έβγαινες πιο νωρίς να μας ενημερώσεις, να μην βγάζουμε τα μάτια μας ψάχνοντας τα νούμερα;

Πέρα από την πλάκα, όση πλάκα μπορεί να κάνει κανένας με τα όσα έγραψε ο συνάδελφος, ας τον ενημερώσω (αυτόν κι ενδεχομένως όσους κατάπιαν αμάσητη την ... που έγραψε):

2. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας, που έχουν αμιγώς διαδικαστικό χαρακτήρα, δεν προκαλείται ουδεμία δαπάνη σε βάρος του τακτικού προϋπολογισμού του Κράτους, αποφασίζουμε:

Πάμε από την αρχή:

1. Ποια είναι η "παρούσα";

* Η παρούσα είναι η υπουργική απόφαση

2. Ποιες είναι οι "διατάξεις της παρούσας";

* Είναι οι: α, β, γ, δ, ε, ζ και η.

Έχοντας υπόψη:
1.Τις διατάξεις:
α. Των παρ. 7 και 11 του άρθρου 15 του Ν. 3938/2011 «Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και άλλες διατάξεις» (Α' 61).
β. Της παρ. 8 του άρθρου 15 του Ν. 3938/2011 «Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και άλλες διατάξεις» (Α' 61), όπως τροποποιήθηκε με τις παρ. 1 και 7 του άρθρου 98 του Ν. 4249/2014 «Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναβάθμιση Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ρύθμιση λοιπών θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και άλλες διατάξεις» (Α' 73).
γ. Του άρθρου 90 του Κώδικα που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του Π.δ/τος 63/2005 «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα» (Α' 98).
δ. Του Π.δ 101/2012 «Υπαγωγή του Πυροσβεστικού Σώματος στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και τροποποίηση του Π.δ. 215/2007» (Α' 167).
ε. Του άρθρου 1 του Π.δ. 24/2015 «Σύσταση και μετονομασία Υπουργείων, μεταφορά της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων» (Α' 20).
στ. Του Π.δ. 73/2015 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α' 116).
ζ. Της υπ' αριθ. Υ5/27012015 απόφασης Πρωθυπουργού «Σύσταση θέσεων Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Β' 204).
η. Της υπ' αριθ. Υ6/25092016 απόφασης Πρωθυπουργού «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νικόλαο Τόσκα» (Β' 2109).

3. Γιατί "δεν προκαλείται ουδεμία δαπάνη σε βάρος του τακτικού προϋπολογισμού του Κράτους";

* Γιατί "οι διατάξεις της παρούσας έχουν αμιγώς διαδικαστικό χαρακτήρα"

Να Λόλα, να ένα μήλο...

Είπα, δεν θέλει πολλά. Βασικές λειτουργίες της αμοιβάδας.
Αλλά εσύ βρε αδερφέ - στην κυριολεξία - το τερμάτισες!!!

Μετά από όλα αυτά, αλλά κι άλλα πολλά που γράφτηκαν εδώ κι εκεί, παραμένει επίκαιρο κι επιτακτικό όσο ποτέ, τοΠλάκα (που λέει ο λόγος) έχει το γεγονός πως, άλλος "δημοσιογράφος" της συντεχνίας μας βρήκε ενδιαφέρον το άρθρο αυτό και το αναδημοσιεύει στη σελίδα του...

Υ.Γ 1
Είπαμε συναδέλφια, απλά πράγματα.
Όπως η αμοιβάδα.

Υ.Γ 2
Τελικά ωρέ εργατοπατερούληδες κι εργατομητερούλες (αλήθεια τι απέγιναν και οι 2, η φανερή αλλά και η κρυφή του φατσοβιβλίου), θα ενημερώσουν το "πόπολο" για το αν υπάρχουν τα χρήματα στον προϋπολογισμό;

Οι δε εργατοπατερούληδες, της Ομοσπονδίας, της Ε.Π.Π.Υ.Ε, της κατηγορίας ιδιωτών και δε συμμαζεύεται, θα μας πουν;
Υπάρχουν τα χρήματα για τη μονιμοποίηση;
Εάν ναι, σε ποιο κωδικό;
Εάν όχι, τι προτίθενται να κάνουν ;

Υ.Γ 3
Επαναλαμβάνω το την πρόσκληση/ πρόκληση, την οποία έχω θέσει από το Γενάρη του 2016  εδώ (σχεδόν πριν ένα χρόνο) και την επανέφερα και στις 29/11/2016 εδώ

"Βγείτε λοιπόν και πείτε την αλήθεια στον κόσμο: τι δήλωσε ο υπουργός Τόσκας για τη μονιμοποίηση των Π.Π.Υ;"
avatar
ikaria
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2180
Reputation : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009
Ηλικία : 57

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης