Ιούνιος 2019
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ημερολόγιο Ημερολόγιο


Τι να πει κανείς με ορισμένους Γενίτσαρους

Πήγαινε κάτω

Τι να πει κανείς με ορισμένους Γενίτσαρους  Empty Τι να πει κανείς με ορισμένους Γενίτσαρους

Δημοσίευση  FIREMAN Την / Το Πεμ 04 Μάης 2017, 01:24

Τελικά είναι αυτό που λένε θέλω να αγιάσω μα δεν μα αφήνουν τα Βερζεβούλια!
Τι να πει κανείς με ορισμένους Γενίτσαρους «πρώην» συναδέλφους μας και εννοώ εξ εποχικών γιατί οι άλλοι οι εκ πολιτών έτσι και αλλιώς από την αρχή ήταν ανάδελφοι!
Τον τελευταίο καιρό μπαίνουν στο φόρουμ και κάνουν κριτική ( χωρίς να ξέρουν τι διαβάζουν και τι λένε) σε άρθρα του διαχειριστή που έχουν σχέση με τους ΠΤΘ μόνο και μόνο για να κάνουν την παρουσία τους αισθητή και να δείξουν τα κόμπλεξ κατωτερότητάς τους που είχαν πέντε χρόνια καταπιεσμένα μέσα τους.
Ανέβηκε η ψείρα στον γιακά και αμέσως έδειξαν μερικοί τον πραγματικό τους χαρακτήρα!
Ακόμα συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου  και οι πυροσβεσταράδες με το που πήραν ( και δεν το λέω εγώ το λένε ΠΠΥ από όλη την επικράτεια ) το καθηκοντολόγιο έβαλαν τον βαθμό του πυροσβέστη που σημειωτέον είναι βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα από την στιγμή που δεν έχει έρθει επίσημη διαταγή για να φορεθεί ο βαθμός άλλα και δεν έχει αλλάξει και ο πίνακας ιεραρχικής κατάταξης των ΠΠΥ!
Δηλαδή θέλουν να δείξουν σε αυτούς που είναι πιο μπροστά στον πίνακα κατάταξης των ΠΠΥ ότι εμείς ήμαστε ανώτεροι από εσάς γιατί για τους άλλους που είναι πιο πίσω από αυτούς στα @&#ι&ι@ τους!
Πρόσφατα άρον άρον κατέβηκαν Αθήνα  και οι ανάδελφοι της ΕΠΠΥΕ και έγραψαν μάλιστα ότι μίλησαν και με τον υπουργό για τους ανανεωτές ΠΠΥ και του εισηγήθηκαν να τους πάει με ανανεώσεις ως συνταξιοδότηση και πράσινα άλογα!
Στην ουσία κατέβηκαν πανικόβλητοι γιατί με τις ανακοινώσεις του Σκουρλέτη για  μετατροπή συμβάσεων  από Ορισμένου  σε  Αορίστου χρόνου και για τους  συμβασιούχους πυροσβέστες, φοβηθήκαν ότι όπως ανακοίνωσε ο υπουργός τα κριτήρια δηλ. ότι πρέπει να πληρούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και να έχουν πάνω από 8 έως 10 χρονιά είναι φωτογραφικά για τους ΠΠΥ και θα χάσουν αυτοί το ειδικό μισθολόγιο που φαντάζονται, το βαθμολόγιο και τα πρωτεία!
Μέχρι που σε ερωτήσεις μελών τους έλεγαν ότι οι ΠΠΥ δεν θα μπουν στην ρύθμιση γιατί δεν είναι συμβασιούχοι αλλά μόνιμοι που ανανεώνουν πενταετίες και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι!
Και αυτά περιληπτικά γιατί αν προχωρήσω και παραπέρα θα έχουμε τραγούδια στις υπηρεσίες!
Βεβαία με τον τρόπο τους και καλά καθοδηγούμενοι προσπαθούν να αποθαρρύνουν  οποιαδήποτε δικαστική κίνηση πάει να γίνει από ΠΠΥ κυρίως του Λυκείου που δεν είχαν το ηλικιακό κριτήριο, για να δώσουν με αυτό τον τρόπο τα διαπιστευτήρια τους σε "Αυτούς" που στη μεγάλη πορεία τους, συμφώνησαν την τριετή παράταση των συμβάσεων των ΠΤΘ για να τους δείξουν ότι να εμείς τους κρατάμε όλους κάτω από την «μπάρα».
Όμως ας θυμηθούμε πια κριτήρια καταστρατηγήθηκαν για τους εξ εποχικών ΠΠΥ  για να γίνουν σε τρία χρονιά οι μονιμοποιήσεις τους έτσι γιατί όταν θες να το παίξεις κάποιος πρώτα πρώτα πρέπει «να μου δείξεις τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι» !
Ύψος για άνδρες και γυναίκες, Σωματικό βάρος, Ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έχουν να γίνουν με την διαδικασία που ορίζει ο νόμος κατάταξης δοκίμων πυροσβεστών  από το 2003 – 2004 που έγινε η πρώτη πενταετία ως εποχικοί πυροσβέστες άλλα κυρίως δεν έγιναν για την κατάταξη των ΠΠΥ εξ εποχικών το 2012 έκτος από μια μικρή ομάδα 50 ΠΠΥ που πέρασαν την ΑΥΕΠΣ. Κατάταξη στο μόνιμο προσωπικό με υπέρβαση του νόμου ΠΠΥ που είχαν χαρακτηριστεί από την ΑΥΕΠΣ σε ελαφρά υπηρεσία λόγο προβλημάτων υγείας. Αθλήματα τα όποια δεν έγιναν ποτέ για τους Οδηγούς και τους Πυροφύλακες οι οποίοι προέρχονται από τις τάξεις των εξ εποχικών ΠΠΥ ενώ οι μάχιμοι έχουν προληφθεί αξιολογούμενοι σε δυο βασικά αθλήματα κατά την πρόσληψη τους ως εποχικοί οι πλειοψηφία από το 2003 τα όποια είχαν καθαρά σχέση με την Δασοπυρόσβεση και όχι με πυροσβέστες Γ.Υ.  Ένα μεγάλο ποσοστό εξ εποχικών ΠΠΥ είχαν πάρει μέρος σε διαγωνισμούς μονίμων και κόπηκαν κατά πλειοψηφία στα αθλήματα. Απολυτήρια νυχτερινών Λυκείων τα οποία δεν αξιολογούνται στις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μετά από το 1996 που καθορίσθηκε το Λύκειο ως κριτήριο πρόσληψης άλλα και που προέρχονται από γυμνάσια δεύτερης ευκαιρίας διετούς φοιτήσεως ενώ ο νόμος 3938/2011 είναι ξεκάθαρος και αναφέρει ότι πρέπει να είσαι για να προσληφθείς απόφοιτος τριταξίου γυμνασίου, κλπ που δεν είναι πρωτεύοντας σημασίας όπως η ποσόστωση των οδηγών με τους μάχιμους και του Γενικού με το Τεχνικού Λυκείου και φυσικά δεν μιλάμε για βαθμό Λυκείου δηλαδή για επίπεδο έστω και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αυτά είναι ψιλά γράμματα και το διαπιστώνουμε από το τρόπο σκέψης και έκφρασης γραπτού λόγου από αυτά που γράφουν ορισμένοι μέσα στο φόρουμ αλλά και στο φατσοβιβλίο!
Τώρα θα μου πει κάποιος και καλά ρε δικιέ μου εσείς που μείνατε απέξω είσαστε καλύτεροι;
Φυσικά και όχι, αλλά τουλάχιστον ας μην προκαλούν κάποιοι και πριν γράψουν ή μιλήσουν και κατηγορήσουν συναδέλφους τους να έχουν το  γνῶθι σαὐτόν και να αξιολογούν το IQ τους!

Αν θες να δοκιμάσεις τον χαρακτήρα κάποιου, δώσ' του εξουσία.
farao
FIREMAN
FIREMAN

Αριθμός μηνυμάτων : 42
Reputation : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2017
Τόπος : Καβάλα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Τι να πει κανείς με ορισμένους Γενίτσαρους  Empty Απ: Τι να πει κανείς με ορισμένους Γενίτσαρους

Δημοσίευση  tzimmy Την / Το Πεμ 04 Μάης 2017, 16:02

Ήμασταν που ήμασταν σκορποχώρι σαν εποχικοί, χειροτέρεψε σαν πενταετείς με την προσθήκη των 600 ιδιωτών και τον επίσημο διαχωρισμό μας σε αναμένοντες για μονιμότητα και σε παραμένοντες ππυ , τον Φεβρουάριο γίναμε ένα πιο μεγαλο μπάχαλο με την τροπολογία και τώρα με το θέμα του νομοσχεδίου Σκουρλετη θα χώνει ο ένας τον άλλον!!!!!
Ήδη κάποιοι ψιλιασμενοι αρχίσανε τις επισκέψεις στα υπουργεία.
Ήταν αναμενόμενο να βγουν τα μαχαίρια αφού έχουμε έναν σωρό ομάδες με την κάθε μια να υπερασπίζει τα δικά της συμφέροντα και την ώρα της κρίσης θα ξεπουλήσει ο ένας τον άλλο και θα δείτε συμμαχίες να πηγαίνουν στράφι.
Και μην ξεχνάμε και τα ¨φιλαράκια¨ μας που παραφυλάνε στην γωνία……….
Θα πάει η πουστια σύννεφο ,όλοι θα θέλουν να ανεβούν στο καράβι και ας πατήσουν στο κεφάλι του αλλού.
Ίδωμεν………………………………..

tzimmy

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Reputation : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης