ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
Σελίδα 1 από 1 • Share •
Όταν άλλοι μιλάνε για πληροφορίες...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ BLOGGERS ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤOYN ΤΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ
κι ώριμο τέκνο της Οργής.

ikaria- Admin

- Αριθμός μηνυμάτων: 999
Ημερομηνία εγγραφής: 10/10/2009
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά έχω μια απορία και τόσες μέρες τώρα δεν έχω δει κανένα να έχει παρόμοια (ή τουλάχιστον να την έχει εκφράσει) και μου κάνει εντύπωση. Λέει πουθενά ο διαγωνισμός οτι θα έχουμε γραπτή (αλλά και προφορική) εξέταση; Υποννοείτε πουθενά; Πρώτη φορά το είδα στο έγγραφο που δημοσιεύθηκε πριν μερικές ημέρες. Τι εξέταση θα είναι αυτή; Ποιος θα την κάνει; Πως θα βγαίνει το αποτέλεσμα; Τα θέματα θα είναι εννιαία; Στην προφορική εξέταση με ποια κριτήρια θα αποφασίζεται αν κόβεσαι ή οχι; Με τι βαρύτητα θα μετράει το γραπτό και με τι το προφορικό; Ξέρω ξέρω, θα μου πείτε οτι θα διευκρινίζονται στην απόφαση που θα βγει. Το θέμα όμως κυρίως είναι, οτι εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά ακούω για γραπτές και προφορικές εξετάσεις...Εσείς;
delpiero- Αριθμός μηνυμάτων: 130
Ημερομηνία εγγραφής: 06/05/2011
Τόπος: Athens
Απ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
Συνάδελφε delpiero, στο διαγωνισμό δεν αναφέρεται πουθενά ότι θα έχουμε είτε γραπτές είτε προφορικές εξετάσεις.
Ο λόγος;
Είναι "Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη στο Πυροσβεστικό Σώμα τεσσάρων
χιλιάδων (4000) Πυροσβεστών Πενταετούς υποχρέωσης" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στον τίτλο.
Στην προκήρυξη αναγράφονται:
ΤΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΩΝ
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
Δηλαδή, οτιδήποτε είναι απαραίτητο να γνωρίζει κάποιος υποψήφιος για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.
Για το θέμα της εκπαίδευσης γίνεται αναφορά στο νόμο 3938/2001 άρθρο 15 (το άρθρο για τους Π.Π.Υ) και συγκεκριμένα στην παράγραφο 10, που αναφέρει:
"Οι Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης υφίστανται κατάλληλη εκπαίδευση και μετεκπαίδευση ανάλογη εκείνων των μονίμων πυροσβεστών. Ο τόπος, ο χρόνος, το είδος της εκπαίδευσης, τα κριτήρια και η διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευομένων καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη"
Η συγκεκριμένη παράγραφος δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έθεσες.
Υ.Γ
Διαπιστώνουμε με βάση τα παραπάνω, πως απαιτείται ακόμη μια Υπουργική Απόφαση για τα θέματα της εκπαίδευσης.
Ο λόγος;
Είναι "Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη στο Πυροσβεστικό Σώμα τεσσάρων
χιλιάδων (4000) Πυροσβεστών Πενταετούς υποχρέωσης" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στον τίτλο.
Στην προκήρυξη αναγράφονται:
ΤΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΩΝ
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
Δηλαδή, οτιδήποτε είναι απαραίτητο να γνωρίζει κάποιος υποψήφιος για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.
Για το θέμα της εκπαίδευσης γίνεται αναφορά στο νόμο 3938/2001 άρθρο 15 (το άρθρο για τους Π.Π.Υ) και συγκεκριμένα στην παράγραφο 10, που αναφέρει:
"Οι Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης υφίστανται κατάλληλη εκπαίδευση και μετεκπαίδευση ανάλογη εκείνων των μονίμων πυροσβεστών. Ο τόπος, ο χρόνος, το είδος της εκπαίδευσης, τα κριτήρια και η διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευομένων καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη"
Η συγκεκριμένη παράγραφος δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έθεσες.
Υ.Γ
Διαπιστώνουμε με βάση τα παραπάνω, πως απαιτείται ακόμη μια Υπουργική Απόφαση για τα θέματα της εκπαίδευσης.
κι ώριμο τέκνο της Οργής.

ikaria- Admin

- Αριθμός μηνυμάτων: 999
Ημερομηνία εγγραφής: 10/10/2009
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
ikaria όταν το διάβαζα αυτό δεν πήγε το μυαλό μου οτι θα έπρεπε να κάτσω στο θρανίο να γράψω εξετάσεις! Κ διαβάζω για φυσικές, χημείες και δε θυμάμαι κ γω τι άλλο...
delpiero- Αριθμός μηνυμάτων: 130
Ημερομηνία εγγραφής: 06/05/2011
Τόπος: Athens
θελω να πω ενα ευχαριστω στον συναδελφο ικαρια για την παντα εγκυρη ενημερωση για τα θεματα που μας απασχολουν και μην μασα με αυτα που λενε διαφορα ατομα εδω μεσα και τα βαζουν μαζι του
fire333- Αριθμός μηνυμάτων: 22
Ημερομηνία εγγραφής: 27/11/2011
Τόπος: axaia
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης