Κορυφαίοι συγγραφείς
ikaria | ||||
ilias1970 | ||||
roubagios | ||||
Bob ο Μάστορας | ||||
dim74 | ||||
Dim36 | ||||
νταηλικης | ||||
aetos15 | ||||
marioskri | ||||
PyroMania1 |
ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.
Ανδρέα μου τι κάνεις?
Ρε φίλε εξήγησε μου τι κερδίζουμε με το να αναφερόμαστε διαρκώς στα εξώδικα και σε όλα τα συναφή?
Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για όλα νομίζω.
Το ίδιο έκαναν και στο συνέδριο κάποιος από τους σύνεδρους αναφέροντας μάλιστα και ονόματα.
Όλο αυτό θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα?
Τα δικαστήρια πήραν αναβολή αλλά δεν θα ξαναπάρουν.
Και για να μην ακούτε μαλακίες από τον καθένα, αναβολή πήραν όχι λόγω υπομνημάτων αλλά λόγω του γνωστού θέματος με τις πολλές δίκες σε μία μέρα.
Ανδρέα μου ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να αποφασίσει και μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά.
Αφού δεν άκουσαν και δεν ήθελαν (πρώην υπουργός) να δώσει πολιτική λύση με επιπλέον απορρόφηση.
Ρε φίλε εξήγησε μου τι κερδίζουμε με το να αναφερόμαστε διαρκώς στα εξώδικα και σε όλα τα συναφή?
Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για όλα νομίζω.
Το ίδιο έκαναν και στο συνέδριο κάποιος από τους σύνεδρους αναφέροντας μάλιστα και ονόματα.
Όλο αυτό θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα?
Τα δικαστήρια πήραν αναβολή αλλά δεν θα ξαναπάρουν.
Και για να μην ακούτε μαλακίες από τον καθένα, αναβολή πήραν όχι λόγω υπομνημάτων αλλά λόγω του γνωστού θέματος με τις πολλές δίκες σε μία μέρα.
Ανδρέα μου ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να αποφασίσει και μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά.
Αφού δεν άκουσαν και δεν ήθελαν (πρώην υπουργός) να δώσει πολιτική λύση με επιπλέον απορρόφηση.
marioskri- Αριθμός μηνυμάτων : 70
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2009
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αν θα δικαστούν οι προσφυγές ή θα πάρουν αναβολή.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι επικαλείται η πλευρά των εναγόντων.
Θα πάρω θέση, με βάση τη δική μου λογική:
* Έγινε ένας διαγωνισμός.
* Βγήκαν τα αποτελέσματα.
* Κάποιοι προσέφυγαν κατά του πίνακα επιτυχόντων γιατί - κατά τη δική τους γνώμη - παραβιάστηκε ο νόμος που με βάση αυτόν έγινε ο διαγωνισμός.
* Η υπόθεση πήρε το μοναδικό δρόμο: αυτό της δικαιοσύνης.
Το να βγαίνουν κάποιοι - είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη - και να προκαλούν, να κάνουν ιντερνετικές δίκες, το θεωρώ όχι μόνο χάσιμο χρόνου και ενέργειας αλλά το σημαντικότερο, ρίξιμο του επιπέδου του κλάδου μας.
Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί το διαρκές αναμάσημα των δικογράφων.
Σε τι εξυπηρετεί η διαρκής επικαιροποίηση των δικογράφων.
Για παράδειγμα: εκεί που συζητιέται η αναδιοργάνωση του Π.Σ. εκεί που συζητιέται η αλλαγή του άρθρου 15, εκεί που όλοι θα έπρεπε να είχαμε στραμμένα τα μάτια και τη σκέψη μας στο να καταθέσουμε τους προβληματισμούς μας και τις προτάσεις σχετικά με το μέλλον (αν υπάρχει και ποιο) των Π.Π.Υ, τελικά κάτι «γίνεται» και η συζήτηση φεύγει και μεταφέρεται αλλού.
Σε συντεχνιακή σελίδα του φατσοβιβλίου, στις 23/1 αναρτήθηκαν οι:
1. Οι προτάσεις της ΠΟΣΠΥΔ, ώρα 02:53 μ.μ
2. Επιστολή προς Ηγεσία σχετικά με τις προτάσεις της ΠΟΣΠΥΔ, ώρα 02:53 μ.μ
Και πάνω που λες, ας δούμε τι θα προτείνουν οι συνάδελφοι, τι θέση θα πάρουν, ποιες αντιρρήσεις μπορεί να υπάρξουν, ευκαιρία για μια εποικοδομητική συζήτηση βρε αδερφέ, να' σου νεώτερη ανάρτηση:
Δεν πέρασαν καλά καλά 6 ώρες και αναρτάται μέρος του δικόγραφου των επιλαχόντων.
Η "μπάλα" δεν πετιέται μόνο στην εξέδρα αλλά σε άλλο τελείως γήπεδο.
Και αρχίζει νέος κύκλος αντιπαράθεσης!!
Ας μου πει κάποιος, τι εξυπηρετεί το διαρκές αναμάσημα;
Και για να μην νομίσει πως εξαιρώ τις αναρτήσεις του φόρουμ, το ίδιο αναρωτιέμαι και για τις αναρτήσεις του μέλους μας FIREMAN.
Με μια μικρή διαφορά: οι αναρτήσεις που γίνονται στα διάφορα blοgs γίνονται από τους διαχειριστές τους και κατά συνέπεια βαρύνουν το blog, ενώ οι αναρτήσεις στο φόρουμ βαρύνουν μόνο το μέλος που αναρτά/ σχολιάζει.
Γράφτηκε από το μέλος FIREMAN πως πρέπει να γνωρίζουν οι θιγόμενοι τι πρέπει να κάνουν.
Συνάδελφε, οι ενάγοντες εγκαλούν τον υπουργό για την απόφαση που υπόγραψε.
Οι προσφυγές δεν γίνονται κατά των επιτυχόντων αλλά κατά της απόφασης του υπουργού.
Τι αναφερει το δικόγραφο:
ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ.... ΚΑΤΑ Του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ
α) Του από 13-12-2011 αναμορφωμένου και κυρωμένου από τον αρχηγό του Π.Σ πινακα...
β) Της υπ αριθμ....απόφασης του αρχηγού Π.Σ με την οποία προσλήφτηκαν στο Π.Σ.
δ) Κάθε άλλης συναφούς πράξεως ή παραλείψεως της Διοίκησης
(επισήμανση δική μου: το γ τους ξέφυγε...)
Ο υπουργός εξέδωσε προκήρυξη, επικύρωσε αποτελέσματα και προσέλαβε κάποιους σαν Π.Π.Υ.
Από τότε μέχρι και σήμερα, έχουν δημιουργηθεί πολλές ερωτήσεις σχετικά με το νόμιμο ή μη των αποτελεσμάτων και της πρόσληψης όσων ήταν επιτυχόντες.
Ο υπουργός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τις αιτιάσεις.
Έχει πάρει σαφή θέση και για τα διπλώματα και για τα απολυτήρια.
Ακόμη και για τα Ιώτα και τη γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ έχει απαντήσει κατ' επανάληψη στη Βουλή, αλλά εδώ υπάρχει το ζήτημα πως ενώ έχει πάρει θέση αποδεχόμενος (κατ' ουσία) την γνωμοδότηση, δεν προχωράει στην υπογραφή γνωμοδότησης.
Σε τι λοιπόν ωφελούν οι διαδικτυακές δίκες;
Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Η απόφαση δεν εκδίδεται ούτε μέσα από το φατσοβιβλίο ούτε από blogs και φόρουμ.
Τα επιχειρήματα έχουν κατατεθεί εδώ και πολύ καιρό.
Ας ηρεμίσουμε και ας ασχοληθούμε επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου μας.
Αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και απαιτούν λύση.
Υ.Γ
Διαφωνώ κάθετα σε αυτό που γράφτηκε από το συνάδελφο marioskri, το διάβασα κι αλλού:
"Αφού δεν άκουσαν και δεν ήθελαν (πρώην υπουργός) να δώσει πολιτική λύση με επιπλέον απορρόφηση."
Να με συμπαθάτε συνάδελφοι, ειδικά εσείς οι υπέρμαχοι της νομιμότητας.
Εσείς δεν υποστηρίζετε πως παραβιάστηκε η νομιμότητα;
Θέλετε ή δεν θέλετε να εφαρμοστεί ο νόμος;
Θέλετε ή δεν θέλετε να αποκατασταθεί η νομιμότητα;
Η "πολιτική λύση" που ζητάτε ή που λέτε πως δεν δόθηκε, θα αποκαθιστούσε τη νομιμότητα;
Ας μας έβαζε κι εμάς (με πολιτική λύση) κι ας παραβίαζε το νόμο (όπως υποστηρίζετε εσείς πως παραβιάστηκε) κι όλα μέλι γάλα;
Δηλαδή, ας υπάρχει παρανομία (κι ας την καταγγέλλω) αρκεί να με περιλάμβανε κι εμένα;
Δεν είναι αυτό οξύμωρο;
Δεν είναι οξύμωρο, από τη μια να καταφεύγω στη δικαιοσύνη για να αποκατασταθεί η παραβιασθείσα νομιμότητα και από την άλλη να αποδέχομαι μια λύση που θα περιλαμβάνει κι εμένα, ας παραβιάζει τη νομιμότητα;
Αν κι εφόσον δινόταν μια "πολιτική λύση", τα "αλλαγμένα Ιώτα" δεν θα ήταν παράνομα;
Τα διπλώματα της "τελευταίας στιγμής" δεν θα ήταν παράνομα;
Οι συνάδελφοι που υπόγραψαν τις υπεύθυνες δηλώσεις για τη σωματική ικανότητα δεν θα ήταν "πλαστογράφοι" και δεν ξέρω εγώ πως αλλιώς;
Τουλάχιστον συνάδελφοι, μην τα εκφράζετε δημόσια...
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι επικαλείται η πλευρά των εναγόντων.
Θα πάρω θέση, με βάση τη δική μου λογική:
* Έγινε ένας διαγωνισμός.
* Βγήκαν τα αποτελέσματα.
* Κάποιοι προσέφυγαν κατά του πίνακα επιτυχόντων γιατί - κατά τη δική τους γνώμη - παραβιάστηκε ο νόμος που με βάση αυτόν έγινε ο διαγωνισμός.
* Η υπόθεση πήρε το μοναδικό δρόμο: αυτό της δικαιοσύνης.
Το να βγαίνουν κάποιοι - είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη - και να προκαλούν, να κάνουν ιντερνετικές δίκες, το θεωρώ όχι μόνο χάσιμο χρόνου και ενέργειας αλλά το σημαντικότερο, ρίξιμο του επιπέδου του κλάδου μας.
Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί το διαρκές αναμάσημα των δικογράφων.
Σε τι εξυπηρετεί η διαρκής επικαιροποίηση των δικογράφων.
Για παράδειγμα: εκεί που συζητιέται η αναδιοργάνωση του Π.Σ. εκεί που συζητιέται η αλλαγή του άρθρου 15, εκεί που όλοι θα έπρεπε να είχαμε στραμμένα τα μάτια και τη σκέψη μας στο να καταθέσουμε τους προβληματισμούς μας και τις προτάσεις σχετικά με το μέλλον (αν υπάρχει και ποιο) των Π.Π.Υ, τελικά κάτι «γίνεται» και η συζήτηση φεύγει και μεταφέρεται αλλού.
Σε συντεχνιακή σελίδα του φατσοβιβλίου, στις 23/1 αναρτήθηκαν οι:
1. Οι προτάσεις της ΠΟΣΠΥΔ, ώρα 02:53 μ.μ
2. Επιστολή προς Ηγεσία σχετικά με τις προτάσεις της ΠΟΣΠΥΔ, ώρα 02:53 μ.μ
Και πάνω που λες, ας δούμε τι θα προτείνουν οι συνάδελφοι, τι θέση θα πάρουν, ποιες αντιρρήσεις μπορεί να υπάρξουν, ευκαιρία για μια εποικοδομητική συζήτηση βρε αδερφέ, να' σου νεώτερη ανάρτηση:
Δεν πέρασαν καλά καλά 6 ώρες και αναρτάται μέρος του δικόγραφου των επιλαχόντων.
Η "μπάλα" δεν πετιέται μόνο στην εξέδρα αλλά σε άλλο τελείως γήπεδο.
Και αρχίζει νέος κύκλος αντιπαράθεσης!!
Ας μου πει κάποιος, τι εξυπηρετεί το διαρκές αναμάσημα;
Και για να μην νομίσει πως εξαιρώ τις αναρτήσεις του φόρουμ, το ίδιο αναρωτιέμαι και για τις αναρτήσεις του μέλους μας FIREMAN.
Με μια μικρή διαφορά: οι αναρτήσεις που γίνονται στα διάφορα blοgs γίνονται από τους διαχειριστές τους και κατά συνέπεια βαρύνουν το blog, ενώ οι αναρτήσεις στο φόρουμ βαρύνουν μόνο το μέλος που αναρτά/ σχολιάζει.
Γράφτηκε από το μέλος FIREMAN πως πρέπει να γνωρίζουν οι θιγόμενοι τι πρέπει να κάνουν.
Συνάδελφε, οι ενάγοντες εγκαλούν τον υπουργό για την απόφαση που υπόγραψε.
Οι προσφυγές δεν γίνονται κατά των επιτυχόντων αλλά κατά της απόφασης του υπουργού.
Τι αναφερει το δικόγραφο:
ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ.... ΚΑΤΑ Του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ
α) Του από 13-12-2011 αναμορφωμένου και κυρωμένου από τον αρχηγό του Π.Σ πινακα...
β) Της υπ αριθμ....απόφασης του αρχηγού Π.Σ με την οποία προσλήφτηκαν στο Π.Σ.
δ) Κάθε άλλης συναφούς πράξεως ή παραλείψεως της Διοίκησης
(επισήμανση δική μου: το γ τους ξέφυγε...)
Ο υπουργός εξέδωσε προκήρυξη, επικύρωσε αποτελέσματα και προσέλαβε κάποιους σαν Π.Π.Υ.
Από τότε μέχρι και σήμερα, έχουν δημιουργηθεί πολλές ερωτήσεις σχετικά με το νόμιμο ή μη των αποτελεσμάτων και της πρόσληψης όσων ήταν επιτυχόντες.
Ο υπουργός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τις αιτιάσεις.
Έχει πάρει σαφή θέση και για τα διπλώματα και για τα απολυτήρια.
Ακόμη και για τα Ιώτα και τη γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ έχει απαντήσει κατ' επανάληψη στη Βουλή, αλλά εδώ υπάρχει το ζήτημα πως ενώ έχει πάρει θέση αποδεχόμενος (κατ' ουσία) την γνωμοδότηση, δεν προχωράει στην υπογραφή γνωμοδότησης.
Σε τι λοιπόν ωφελούν οι διαδικτυακές δίκες;
Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Η απόφαση δεν εκδίδεται ούτε μέσα από το φατσοβιβλίο ούτε από blogs και φόρουμ.
Τα επιχειρήματα έχουν κατατεθεί εδώ και πολύ καιρό.
Ας ηρεμίσουμε και ας ασχοληθούμε επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου μας.
Αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και απαιτούν λύση.
Υ.Γ
Διαφωνώ κάθετα σε αυτό που γράφτηκε από το συνάδελφο marioskri, το διάβασα κι αλλού:
"Αφού δεν άκουσαν και δεν ήθελαν (πρώην υπουργός) να δώσει πολιτική λύση με επιπλέον απορρόφηση."
Να με συμπαθάτε συνάδελφοι, ειδικά εσείς οι υπέρμαχοι της νομιμότητας.
Εσείς δεν υποστηρίζετε πως παραβιάστηκε η νομιμότητα;
Θέλετε ή δεν θέλετε να εφαρμοστεί ο νόμος;
Θέλετε ή δεν θέλετε να αποκατασταθεί η νομιμότητα;
Η "πολιτική λύση" που ζητάτε ή που λέτε πως δεν δόθηκε, θα αποκαθιστούσε τη νομιμότητα;
Ας μας έβαζε κι εμάς (με πολιτική λύση) κι ας παραβίαζε το νόμο (όπως υποστηρίζετε εσείς πως παραβιάστηκε) κι όλα μέλι γάλα;
Δηλαδή, ας υπάρχει παρανομία (κι ας την καταγγέλλω) αρκεί να με περιλάμβανε κι εμένα;
Δεν είναι αυτό οξύμωρο;
Δεν είναι οξύμωρο, από τη μια να καταφεύγω στη δικαιοσύνη για να αποκατασταθεί η παραβιασθείσα νομιμότητα και από την άλλη να αποδέχομαι μια λύση που θα περιλαμβάνει κι εμένα, ας παραβιάζει τη νομιμότητα;
Αν κι εφόσον δινόταν μια "πολιτική λύση", τα "αλλαγμένα Ιώτα" δεν θα ήταν παράνομα;
Τα διπλώματα της "τελευταίας στιγμής" δεν θα ήταν παράνομα;
Οι συνάδελφοι που υπόγραψαν τις υπεύθυνες δηλώσεις για τη σωματική ικανότητα δεν θα ήταν "πλαστογράφοι" και δεν ξέρω εγώ πως αλλιώς;
Τουλάχιστον συνάδελφοι, μην τα εκφράζετε δημόσια...
ikaria- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2253
Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009
Προφανώς, τα όσα γράφω πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να τα καταλάβει ο καθένας κι έτσι χρειάζεται να επανέρχομαι για δεύτερη, τρίτη, πολλοστή φορά για να το εξηγήσω.
Μια πρόταση που έχω κάνει πολλές φορές, την επαναλαμβάνω ακόμη μια: διαβάζετε τις αναρτήσεις και μην απαντάτε εν θερμώ.
Προσπαθήστε να καταλάβετε τι γράφει αυτός που σας απαντάει κι έτσι να αποφεύγετε τα άσκοπα και ψυχοφθόρα σου' πα, μου' πες.
Ας είναι…
Προφανώς και δεν έχετε ιδέα για ποιο λόγο γράφονται, τα όσα γράφονται στις αγωγές αυτές.
Δηλαδή τι περιμένατε;
Πως θα υποστηρίξει η άλλη μεριά τα επιχειρήματα της;
Γράφοντας π.χ πως νόμιμα είναι μέσα τα αλλαγμένα Ιώτα, νόμιμα τα διπλώματα, νόμιμες οι υγειονομικές επιτροπές και τα υπόλοιπα;
Κριτής θα είναι μονάχα η δικαιοσύνη.
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να καταδείξω αγαπητέ.
Τη λύση δεν την δίνουν ούτε τα φόρουμ, ούτε τα μπλογκ, ούτε ο Μικρούτσικος, ούτε η Πάνια.
Επιχειρηματολογώ και δέχομαι τον αντίλογο.
Κι επειδή κουράστηκα, είχα να γράψω πολλά αλλά τελικά βλέπω πως δεν αξίζει, σταματάω εδώ.
Όχι, δεν αξίζει να ασχολούμαι άλλο.
Θα το έχετε διαπιστώσει εξάλλου και οι ίδιοι.
Κάντε ότι γουστάρετε, ξεκατινιαστείτε ελεύθερα, κάντε ιντερνετικές δίκες, προκαλέστε ο ένας τον άλλο, βγάλτε ότι χειρότερο έχει ο καθένας μέσα του, γράψτε ο καθένας ότι γουστάρει κι αγαπά.
Για να δω, μέχρι που θα φτάσει το πράγμα!
Δώστε λύση σε ένα πρόβλημα που ο μοναδικός που θα δώσει τη λύση είναι το δικαστήριο.
Γράφτε ότι γουστάρετε, αφού αυτό σας κάνει κέφι.
Ελεύθερα είναι εδώ μέσα αρκεί να τηρούνται οι κανόνες του πολιτικού πολιτισμού και της ευπρεπούς ανταλλαγής απόψεων και θέσεων.
Αλλά αυτά τα περί κλειδώματος και διαγραφής αλλού.
Ούτε και σαν σκέψη από το μυαλό σας.
Τα άκυρα, αλλού.
Τα περί κραξίματος των αναδημοσιεύσεων να τα πεις σε αυτούς που νοιάζονται για τα νούμερα.
Ποτέ δεν έκανα κάτι έχοντας γνώμονα το τι θα πουν οι άλλο, και το πόσα "like" θα έχει η ανάρτηση μου.
Για να τελειώνω, σαν φιλική συμβουλή: αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν όπως αυτά θα εξελιχτούν.
Όχι από μοιρολατρία και συμβιβασμό.
Κάθε άλλο.
Αλλά επειδή η παρέμβαση σας - αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί παρέμβαση - δεν θα έχει ουσία.
Αλλιώς κακό κάνετε στον εαυτό σας και φθείρεστε χωρίς λόγο και αποτέλεσμα.
Επαναλαμβάνω: διάβασε/ διαβάστε την αρχική μου ανάρτηση, δυο, τρείς, τέσσερις φορές.
Θα διαπιστώσεις πόσο λάθος ήταν η κριτική που μου άσκησες.
Μια πρόταση που έχω κάνει πολλές φορές, την επαναλαμβάνω ακόμη μια: διαβάζετε τις αναρτήσεις και μην απαντάτε εν θερμώ.
Προσπαθήστε να καταλάβετε τι γράφει αυτός που σας απαντάει κι έτσι να αποφεύγετε τα άσκοπα και ψυχοφθόρα σου' πα, μου' πες.
Ας είναι…
Συνάδελφε, εκπλήσσεστε, αγανακτείτε και δεν ξέρω τι άλλο διαβάζοντας αυτά που επικαλείται η "αντίπαλη μεριά" στα δικόγραφα.FIREMAN έγραψε:έχουν τον νου και την γνώση να ξεχωρίζουν πίσω από αυτά που γράφει ο καθένας το τι συμφέροντα εξυπηρετούνται ή κρύβονται
Προφανώς και δεν έχετε ιδέα για ποιο λόγο γράφονται, τα όσα γράφονται στις αγωγές αυτές.
Δηλαδή τι περιμένατε;
Πως θα υποστηρίξει η άλλη μεριά τα επιχειρήματα της;
Γράφοντας π.χ πως νόμιμα είναι μέσα τα αλλαγμένα Ιώτα, νόμιμα τα διπλώματα, νόμιμες οι υγειονομικές επιτροπές και τα υπόλοιπα;
Δεν κρίνω ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος.FIREMAN έγραψε: πια είναι ή δικιά σου λογική η οποία έχει εκφραστεί μέσα από πολλές σου αναρτήσεις και σύντομα όταν πια θα αναρτηθούν τα δικόγραφα σε μέσα ενημέρωσης ο καθένας που θα τα διαβάσει θα κρίνει.
Κριτής θα είναι μονάχα η δικαιοσύνη.
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να καταδείξω αγαπητέ.
Τη λύση δεν την δίνουν ούτε τα φόρουμ, ούτε τα μπλογκ, ούτε ο Μικρούτσικος, ούτε η Πάνια.
Ποτέ δεν το διεκδίκησα!!!FIREMAN έγραψε:σε κάθε ανάρτηση με τον τρόπο σου εκφράζεις νομίζεις ότι έχεις το αλάθητο του Πάπα τότε αυτό είναι δικό σου πρόβλημα
Επιχειρηματολογώ και δέχομαι τον αντίλογο.
Κι επειδή κουράστηκα, είχα να γράψω πολλά αλλά τελικά βλέπω πως δεν αξίζει, σταματάω εδώ.
Όχι, δεν αξίζει να ασχολούμαι άλλο.
Θα το έχετε διαπιστώσει εξάλλου και οι ίδιοι.
Κάντε ότι γουστάρετε, ξεκατινιαστείτε ελεύθερα, κάντε ιντερνετικές δίκες, προκαλέστε ο ένας τον άλλο, βγάλτε ότι χειρότερο έχει ο καθένας μέσα του, γράψτε ο καθένας ότι γουστάρει κι αγαπά.
Για να δω, μέχρι που θα φτάσει το πράγμα!
Δώστε λύση σε ένα πρόβλημα που ο μοναδικός που θα δώσει τη λύση είναι το δικαστήριο.
Γράφτε ότι γουστάρετε, αφού αυτό σας κάνει κέφι.
Ελεύθερα είναι εδώ μέσα αρκεί να τηρούνται οι κανόνες του πολιτικού πολιτισμού και της ευπρεπούς ανταλλαγής απόψεων και θέσεων.
Αλλά αυτά τα περί κλειδώματος και διαγραφής αλλού.
Ούτε και σαν σκέψη από το μυαλό σας.
Τα άκυρα, αλλού.
Τα περί κραξίματος των αναδημοσιεύσεων να τα πεις σε αυτούς που νοιάζονται για τα νούμερα.
Ποτέ δεν έκανα κάτι έχοντας γνώμονα το τι θα πουν οι άλλο, και το πόσα "like" θα έχει η ανάρτηση μου.
Για να τελειώνω, σαν φιλική συμβουλή: αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν όπως αυτά θα εξελιχτούν.
Όχι από μοιρολατρία και συμβιβασμό.
Κάθε άλλο.
Αλλά επειδή η παρέμβαση σας - αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί παρέμβαση - δεν θα έχει ουσία.
Αλλιώς κακό κάνετε στον εαυτό σας και φθείρεστε χωρίς λόγο και αποτέλεσμα.
Επαναλαμβάνω: διάβασε/ διαβάστε την αρχική μου ανάρτηση, δυο, τρείς, τέσσερις φορές.
Θα διαπιστώσεις πόσο λάθος ήταν η κριτική που μου άσκησες.
ikaria- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2253
Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης