Συμβασιούχος Πυροσβέστης
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο Ημερολόγιο

UBER ALLES

Πήγαινε κάτω

UBER ALLES  Empty Απ: UBER ALLES

Δημοσίευση  ikaria Τρι 16 Απρ 2013, 13:59

Δεν θα σταθώ στην ουσία των όσων γράφει ο συντάκτης της επιστολής του bloko.
Το μόνο που θα κάνω, είναι να απαντήσω - χωρίς να παίρνω θέση, υπέρ ή κατά - στα ερωτήματα που θέτει:
Οι δικαστές που θα δικάσουν την υπόθεση!!!
Αυτοί και μόνο αυτοί είναι που θα κάνουν όλα αυτά που αναρωτιέται ο συνάδελφος.

Και θα τα κάνουν όλα αυτά, αποφασίζοντας είτε τασσόμενοι υπέρ είτε κατά.

Τελεία και παύλα.

Μην αρχίσουμε πάλι το γαϊτανάκι του αυτονόητου...
Εξάλλου, την απάντηση τη δίνει ο ίδιος ο συνάδελφος που έστειλε την επιστολή:
"ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ"
Υπομονή λοιπόν κι αυτοσυγκράτηση.

Υ.Γ 1
Αν νομίζει ο καθένας πως στέλνοντας επιστολές σε bloko, tromaktiko και δεν συμμαζεύεται, θα δοθεί λύση είναι βαθιά νυχτωμένος.
Τουλάχιστο εμείς, ας μην αναπαράγουμε τις επιστολές.
Σίγουρα δεν βοηθάνε σε τίποτα.

Υ.Γ 2
Περσινά (στην κυριολεξία) ξινά σταφύλια είναι η επιστολή που ανάρτησες συνάδελφε.
Έχει δημοσιευτεί στο bloko από 9 Μάη του 2012... εδώ
Γιατί αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια;
Ποιος ο λόγος;
ikaria
ikaria
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2253
Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση  ikaria Τρι 16 Απρ 2013, 22:29

Δεν καταλαβαίνω, σε τι είμαι λάθος;

Είναι ή δεν είναι η επιστολή δημοσιευμένη στο bloko από 9 Μάη του 2012;
Όταν κάποιος αναδημοσιεύει κάτι που είχε δημοσιευθεί εδώ και ένα χρόνο, είναι ή δεν είναι περσινά ξινά σταφύλια;
Λύθηκε ποτέ τίποτα μέσω επιστολών σε bloko και tromaktiko;
Βοήθησε σε τίποτα, αυτό το δημόσιο ξεκατίνιασμα;
Τη λύση θα τη δώσουν, ναι ή όχι αυτοί που είναι υπεύθυνοι να δίνουν τις λύσεις;
Είναι, ναι ή όχι οι δικαστές αυτοί που θα αποφασίσουν και θα δικαιώσουν τη μια ή την άλλη μεριά;

Τελικά τη λύση στα δικόγραφα θα τη δώσουν οι δικαστές ή οι επιστολές στα bloko και tromaktiko;

Αν κάπου σε όλα αυτά είμαι έστω και στο παραμικρό λάθος, συνεχίστε αυτό που για κάποιο διάστημα είχατε αφήσει.

Υ.Γ
Το ότι έγραψες την πηγή, δεν με βοήθησε καθόλου στο να βρω το πότε δημοσιεύτηκε η επιστολή στο bloko.
Να 'ναι καλά η μηχανή αναζήτησης της Google.
Όσο για το αν ήταν ή όχι έξυπνο, αυτό δεν το εξετάζω. Το έκανα μόνο και μόνο για να αποδείξω πως η δημοσίευση είναι περυσινή.
ikaria
ikaria
Admin
Admin

Δημοσίευση  ikaria Τετ 17 Απρ 2013, 00:18

1
FIREMAN έγραψε:Συνάδελφε Ικαρία δεν θυμάμαι να σου ζήτησα καμία υπόδειξη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ή στο εάν είναι παλιά ή νέα η ανακοίνωση
Η απάντηση είχε ήδη δοθεί:
ikaria έγραψε:Το έκανα μόνο και μόνο για να αποδείξω πως η δημοσίευση είναι περυσινή.

2
FIREMAN έγραψε:Πρόσφατη είναι η επίθεση που σου έγινε από την γνωστή σελίδα επιλαχόντων και τα κοσμητικά επίθετα που σου έσυραν και δεν μπορώ να καταλάβω σήμερα το ενδιαφέρον σου ως προς το θέμα των αλλαγμένων Ι που τους αφορά.
Και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει κι εγώ να κάνω τα ίδια;
Και το σημαντικότερο:
Δεν έχω κανένα, μα εντελώς κανένα ενδιαφέρον για το θέμα των αλλαγμένων Ιώτα.
Πίστεψε με.
Ούτε είμαι Ιώτα "αλλαγμένο", ούτε έχω κανένα συμφέρον αν κάποιος φύγει ή κάποιος μπει λόγω Ιώτα.
Έχω φίλους και στη μια αλλά και στην άλλη "πλευρά".
Από την άλλη, δεν θεωρώ πως η οποιαδήποτε σελίδα, απόκομμα ή φύλλο εκφράζει την πλειοψηφία, ειτε λέγεται "επιλαχόντων", είτε "επιτυχόντων", είτε "αποτυχόντων".
Ο καθένας εκφράζει τον εαυτό του και ένα στενό πηρύνα.
Ειδικά η σελίδα των επιτυχόντων έχει 165 126 μέλη, τη στιγμή που οι επιλαχόντες είναι κοντά στους 1.000. Επομένως εκφράζει το 1/6 των επιλαχόντων, αν το δούμε με μαθηματικούς όρους.
Το ίδιο ισχύει και για το φόρουμ. Μπορώ να ισχυριστώ πως το φόρουμ εκφράζει την οποιαδήποτε πλειοψηφία ή μειοψηφία ή ομάδα;

3
FIREMAN έγραψε:Στην πρώτη σου ανάρτηση περιέλαβες μια συγκεκριμένη πρόταση από το όλο κείμενο που έχει δυο ορθογραφικά λάθη τα όποια έγιναν σκόπιμα διότι ήταν προσθήκη στο αρχικό κείμενο όπως και πολλές άλλες προτάσεις.
Δεν εξέτασα το κείμενο από ορθογραφικής πλευράς.
Το μόνο που έκανα ήταν να παραθέσω τη συγκεκριμένη πρόταση που την έκανε ο επιστολογράφος, σαν απόδειξη των όσων έγραψα.

4
FIREMAN έγραψε:Τέλος εάν θέλεις να λέγετε ελεύθερο το φόρουμ πρέπει να δεχθείς και της θέσεις των υπολοίπων 3399 ΠΠΥ οποίες και αν είναι, ότι και εάν εκφράζουν και με όποιο τρόπο τις εκφράζουν.
Τι έκανα που περιορίζει την "ελευθερία στην έκφραση των 3.399 ΠΠΥ";
Έβαλα συνάδελφε, τη λογική.
Την οποία, την επαναλαμβάνω:
Καμία επιστολή, σε κανένα bloko και tromaktiko και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού, θα δώσει λύση.
Είτε προς τη μια είτε προς την άλλη πλευρά.
Ανάλογες επιστολές έχουν σταλεί κι από την άλλη "πλευρά", των "μη αλλαγμένων".
Είδε κανείς να βγαίνει κάτι;
Το μόνο που είδα - τουλάχιστον εγώ - είναι μια στείρα αντιπαράθεση κι ένα ξεκατίνιασμα.
Θέλεις να το συνεχίσεις κι εδώ στο φόρουμ;
Κανένα πρόβλημα.
Ως ελεύθερος άνθρωπος κι εγώ, επιχειρηματολόγησα - πιστεύω με λογικά επιχειρήματα - γιατί δεν πρέπει να αναπαράγουμε αυτές τις "επιστολές".
Αν θέλεις εσύ, κανένα πρόβλημα.

5
FIREMAN έγραψε:Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει και εάν καεί η μήπως σε νοιάζει;
Ειλικρινά, επειδή είμαστε φίλοι και μιλάγαμε εδώ και δύο περίπου χρόνια, αναρωτιέμαι προς τι αυτός ο υπαινιγμός.
Υπαινίσσεσαι, τι;
Ότι, τι;
Ότι τάχα μου έχω κάποιο ενδιαφέρων και θέλω να βγουν οι "Ιωτάδες";
Πάμε καλά συνάδελφε;

Το επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά:
Σε αυτό το μπουρδέλο το φόρουμ, που προσπαθώ με νύχια και με δόντια αλλά και με θυσίες στην προσωπική μου ζωή να κρατήσω ένα επίπεδο, που έχει την αναγνώριση όσων το διαβάζουν, που ασχολείται με θέματα που οι άλλοι ούτε στα πιο καλά τους όνειρα δεν έχουν δει, που κάνει προτάσεις, που ασκεί κριτική με επιχειρήματα, που, που, που,...δεν θέλω να αναπαράγω σκουπίδια.
Τις επιστολές και τα ξεκατινιάσματα τα θεωρώ σκουπίδια.
Και εξήγησα το γιατί, το εξηγώ και τώρα: δεν έδωσαν και δεν θα δώσουν λύση.
Αν αυτό δεν μπορείτε να το καταλάβετε, συνεχίστε.

Δείτε τώρα, σε "αντίπαλες" και "φιλικές" σελίδες το γαϊτανάκι που άρχισε να ξεδιπλώνεται.
Άρχισαν τα αντίμετρα.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους μύγα είναι αυτή που τσιμπάει και τη μια και την άλλη μεριά και αρχίζετε.

Συνεχίστε λοιπόν.

Αλλά όχι και να μου ρίχνετε μομφή, είτε η μια είτε η άλλη μεριά.
Όλα κι όλα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ikaria στις Τετ 17 Απρ 2013, 23:24, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση αριθμού μελών από 165 σε 126)
ikaria
ikaria
Admin
Admin

Δημοσίευση  ikaria Τετ 17 Απρ 2013, 22:52

Προφανώς, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις ότι τα όσα καταλογίζει η α "πλευρά" στη β , τα ίδια καταλογίζει η β "πλευρά" στην α.
Προφανώς, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις πως τον τελικό απολογισμό θα τον κάνει το δικαστήριο με την απόφαση του όταν και όποτε εκδοθεί.
Προφανώς, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις πως αυτή η δημόσια αντιπαράθεση - που μόνο αντιπαράθεση δεν είναι - δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά μονάχα σε όξυνση και πόλωση, ακόμη μεγαλύτερη.

Προφανώς, το προφανές είναι πολύ δύσκολο.
Καλή συνέχεια λοιπόν στο ιντερνετοδικαστήριο.

Με μια προειδοποίηση: δεν θα ανεχτώ τη "γηπεδοποίηση" του φόρουμ από κανένα και από καμία πλευρά.

Υ.Γ
Όχι συνάδελφε, η συγχώρεση είναι ανθρώπινο προνόμιο.
Το να μπορεί κάποιος να συγχωρεί σε αυτή τη ζωή, εκείνος και όχι ο οποιοσδήποτε θεός κι όχι μετά θάνατο, αυτό είναι προνόμιο αλλά και υποχρέωση του ανθρώπου.
Τι να την κάνω τη συγχώρεση όταν ζητηθεί και δοθεί μετά θάνατο;

Και όχι, εγώ δεν συγχώρεσα αυτούς μου επιτέθηκαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς.
Το αντίθετο!!!
Είμαι της φιλοσοφίας, πως ο θεός μπορεί και να συγχωρεί, εγώ όχι.
Απλά αδιαφορώ στις προκλήσεις των διάφορων φασιστοειδών.
Στο επίπεδο τους δεν θα πέσω.
ikaria
ikaria
Admin
Admin

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης