Κορυφαίοι συγγραφείς
ikaria | ||||
ilias1970 | ||||
roubagios | ||||
Bob ο Μάστορας | ||||
dim74 | ||||
Dim36 | ||||
νταηλικης | ||||
aetos15 | ||||
marioskri | ||||
PyroMania1 |
Συνέδριο ΠΟΠΥΣΥΠ 19/1/2014
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Συνέδριο ΠΟΠΥΣΥΠ 19/1/2014
Συνάδελφε FIREMAN, δεν έβαλες το πλήρες κείμενο και θα σε μαλώσω.
"Σ.Δ. : Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με μέλος της Ομοσπονδίας που ήταν παρόν μας είπε τα πιο πάνω γεγονότα κ κάποιες αποφάσεις. Ζητώ συγνώμη για τα τυχόν λάθη."
Κάποιος πήρε, κάτι μου 'πε να σας πω...
Αυτός είναι συνάδελφος, κύριοι.
Τέτοιες ενέργειες ΛΑΜΠΡΥΝΟΥΝ τους Π.Π.Υ!!!
Έκατσε και έγραψε ότι του είπε το μέλος της Ομοσπονδίας.
Τρεις ολόκληρες σελίδες.
Κι ακολουθεί Β - και γιατί όχι Γ - μέρος.
Διαβάζοντας δε την "ενημέρωση" θα έλεγε κανείς πως διαβάζει ενημέρωση της Ομοσπονδίας.
Να λοιπόν κάτι που θα μπορούσε ο συνάδελφος να διακριθεί: να συντάσσει τις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας.
Ας πάω σε μια παράμετρο ουσίας.
Από μια λεζάντα φωτογραφίας από το συνέδριο (και όχι συνέδρειο όπως λανθασμένα γράφει):
"Περίπου 100 σύνεδροι έδωσαν το παρόν στο συνέδρειο της ομοσπονδίας απο 23 Σωματεία"
Η Ομοσπονδία στις 6/1/2014 μας ενημέρωνε πως τα Σωματεία μέλη είναι 31 τον αριθμό. εδώ
Προκύπτει μια διαφορά 8 Σωματείων.
Αυτά τα 8 Σωματεία δεν παρέστησαν επειδή αγνόησαν (δεν στέκομαι στους λόγους) το συνέδριο;
Ή μήπως αποκλείστηκαν, σύμφωνα με τα όσα όριζε η Ομοσπονδία στις 18/12/2013 εδώ:
"Τα Σωματεία να αποστείλουν και τις τροποποιήσεις των Καταστατικών τους και τα Πρακτικά Εκλογών τους.
Τα Σωματεία που δεν έχουν αποστείλει τα απαραίτητα έγγραφα το αργότερο μέχρι 10/01/2014 αποκλείονται από το Συνέδριο."
Αν αποκλείστηκαν ή δεν προσήλθαν λόγω του αποκλεισμού, δημιουργείται μείζον ζήτημα.
Αντιγράφω από την ενημέρωση του ΛΑΜΠΡΟΥ συναδέλφου:
"Μ.Γ. (Λαύριο)
Εκτός των άλλων στάθηκε στο γεγονός ότι Δεν ψηφίζουν τα σωματεία που δεν έχουν κάνει αλλαγή καταστατικού. Για πιο λόγο δεν μπορεί να γίνει αυτό ? Σε περίπτωση που γίνει αυτό θα μπει στην διαδικασία ακύρωσης της όλης διαδικασίας."
* Αποκλείστηκαν αυτά τα 8 Σωματεία, ναι ή όχι;
* Ψήφισαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου Λαυρίου;
* Εάν κι εφόσον το Σωματείο Λαυρίου δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που είχε θέσει η Ομοσπονδία, γιατί επιτράπηκε στους εκπροσώπους του να παρίστανται στο συνέδριο;
Θα μας λύσει την απορία κάποιος από την Ομοσπονδία, όπως έκανε ενημερώνοντας τον ΛΑΜΠΡΟ συνάδελφο- μπλογκερ;
Για τα υπόλοιπα της "ενημέρωσης", μπορεί και να αναφερθώ άλλη φορά.
Επεξεργαστείτε τα στοιχεία του νέου Δ.Σ της Ομοσπονδίας (από τη μια) και τις αποφάσεις που ληφθήκαν (από την άλλη) και βγάλτε συμπέρασμα...
Υ.Γ 1
Όλοι οι παριστάμενοι ήταν εκπρόσωποι ή μήπως υπήρχαν και μη εκπρόσωποι;
Υ.Γ 2
Οι πολύ παλιοί θα θυμούνται το "παπαγαλάκι από τα βόρεια"...
Υ.Γ 3
Ας διορθώσει τα ορθογραφικά του λάθη ο συνάδελφος.
Ένα λάθος που επαναλαμβάνεται διαρκώς είναι το "Ως αναφορά το..."
Το σωστό είναι "Όσο(ν) αφορά το..."
"Σ.Δ. : Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με μέλος της Ομοσπονδίας που ήταν παρόν μας είπε τα πιο πάνω γεγονότα κ κάποιες αποφάσεις. Ζητώ συγνώμη για τα τυχόν λάθη."
Κάποιος πήρε, κάτι μου 'πε να σας πω...
Αυτός είναι συνάδελφος, κύριοι.
Τέτοιες ενέργειες ΛΑΜΠΡΥΝΟΥΝ τους Π.Π.Υ!!!
Έκατσε και έγραψε ότι του είπε το μέλος της Ομοσπονδίας.
Τρεις ολόκληρες σελίδες.
Κι ακολουθεί Β - και γιατί όχι Γ - μέρος.
Διαβάζοντας δε την "ενημέρωση" θα έλεγε κανείς πως διαβάζει ενημέρωση της Ομοσπονδίας.
Να λοιπόν κάτι που θα μπορούσε ο συνάδελφος να διακριθεί: να συντάσσει τις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας.
Ας πάω σε μια παράμετρο ουσίας.
Από μια λεζάντα φωτογραφίας από το συνέδριο (και όχι συνέδρειο όπως λανθασμένα γράφει):
"Περίπου 100 σύνεδροι έδωσαν το παρόν στο συνέδρειο της ομοσπονδίας απο 23 Σωματεία"
Η Ομοσπονδία στις 6/1/2014 μας ενημέρωνε πως τα Σωματεία μέλη είναι 31 τον αριθμό. εδώ
Προκύπτει μια διαφορά 8 Σωματείων.
Αυτά τα 8 Σωματεία δεν παρέστησαν επειδή αγνόησαν (δεν στέκομαι στους λόγους) το συνέδριο;
Ή μήπως αποκλείστηκαν, σύμφωνα με τα όσα όριζε η Ομοσπονδία στις 18/12/2013 εδώ:
"Τα Σωματεία να αποστείλουν και τις τροποποιήσεις των Καταστατικών τους και τα Πρακτικά Εκλογών τους.
Τα Σωματεία που δεν έχουν αποστείλει τα απαραίτητα έγγραφα το αργότερο μέχρι 10/01/2014 αποκλείονται από το Συνέδριο."
Αν αποκλείστηκαν ή δεν προσήλθαν λόγω του αποκλεισμού, δημιουργείται μείζον ζήτημα.
Αντιγράφω από την ενημέρωση του ΛΑΜΠΡΟΥ συναδέλφου:
"Μ.Γ. (Λαύριο)
Εκτός των άλλων στάθηκε στο γεγονός ότι Δεν ψηφίζουν τα σωματεία που δεν έχουν κάνει αλλαγή καταστατικού. Για πιο λόγο δεν μπορεί να γίνει αυτό ? Σε περίπτωση που γίνει αυτό θα μπει στην διαδικασία ακύρωσης της όλης διαδικασίας."
* Αποκλείστηκαν αυτά τα 8 Σωματεία, ναι ή όχι;
* Ψήφισαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου Λαυρίου;
* Εάν κι εφόσον το Σωματείο Λαυρίου δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που είχε θέσει η Ομοσπονδία, γιατί επιτράπηκε στους εκπροσώπους του να παρίστανται στο συνέδριο;
Θα μας λύσει την απορία κάποιος από την Ομοσπονδία, όπως έκανε ενημερώνοντας τον ΛΑΜΠΡΟ συνάδελφο- μπλογκερ;
Για τα υπόλοιπα της "ενημέρωσης", μπορεί και να αναφερθώ άλλη φορά.
Επεξεργαστείτε τα στοιχεία του νέου Δ.Σ της Ομοσπονδίας (από τη μια) και τις αποφάσεις που ληφθήκαν (από την άλλη) και βγάλτε συμπέρασμα...
Υ.Γ 1
Όλοι οι παριστάμενοι ήταν εκπρόσωποι ή μήπως υπήρχαν και μη εκπρόσωποι;
Υ.Γ 2
Οι πολύ παλιοί θα θυμούνται το "παπαγαλάκι από τα βόρεια"...
Υ.Γ 3
Ας διορθώσει τα ορθογραφικά του λάθη ο συνάδελφος.
Ένα λάθος που επαναλαμβάνεται διαρκώς είναι το "Ως αναφορά το..."
Το σωστό είναι "Όσο(ν) αφορά το..."
ikaria- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2253
Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009
Αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις το ΥΦΑΚΙ σου αλλού....ξεκίνησες εδω που ΜΟΝΟ εσυ μπορείς να διαγράψεις.
ΜΠΡΑΒΟ κ.Δημήτρη. Καλά το πας. Φέρεσαι όπως τα παιδάκια του νηπιαγωγείου.
Σου έγραψα και αλλού...να σχολιάζεις την ουσία και μην γράφεις "ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ" και με υφάκι. Αλλα.................
ΜΠΡΑΒΟ κ.Δημήτρη. Καλά το πας. Φέρεσαι όπως τα παιδάκια του νηπιαγωγείου.
Σου έγραψα και αλλού...να σχολιάζεις την ουσία και μην γράφεις "ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ" και με υφάκι. Αλλα.................
Firefighters2012- Αριθμός μηνυμάτων : 20
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2013
Τόπος : Athens
Με μια βασικότατη διαφορά, Firefighters2012:
εδώ τα σχόλια δεν διαγράφονται, όπως έκανε η αφεντιά σου στη σελίδα του φατσοβιβλίου!!!
Και μιας και απηύθυνες μομφή, ότι φέρομαι σαν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου, οφείλω να σου απαντήσω.
Δεν δέχομαι να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου άτομα που καλυπτόμενα πίσω από μια κακώς εννοούμενη ανωνυμία, μου πουλάνε "ενημέρωση" και φούμαρα.
Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ούτε καν του νηπιαγωγείου!!!
Το κατάλαβες αυτό, συνάδελφε;
Σε προκαλώ και από εδώ να μου πεις τι ακριβώς σε ενόχλησε και διέγραψες το σχόλιο μου.
Υ.Γ
Αν δεν το αντιλήφθηκες, έκανα σαφή διαχωρισμό γράφοντας:
"Ας πάω σε μια παράμετρο ουσίας."
Όμως, ακόμη και το ποιος γράφει κάτι (ότι δήθεν τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν όλα αυτά τα κατεβατά) για εμένα είναι θέμα ουσίας, συνάδελφε.
Το τι είναι ουσία σε ένα σχολιασμό δεν θα το αποφασίσεις εσύ, ούτε και κανένας άλλος.
Το διαβάζεις, αν σου αρέσει το κρατάς αλλιώς το απορρίπτεις.
Ουσιόμετρο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακαλυφθεί.
εδώ τα σχόλια δεν διαγράφονται, όπως έκανε η αφεντιά σου στη σελίδα του φατσοβιβλίου!!!
Και μιας και απηύθυνες μομφή, ότι φέρομαι σαν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου, οφείλω να σου απαντήσω.
Δεν δέχομαι να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου άτομα που καλυπτόμενα πίσω από μια κακώς εννοούμενη ανωνυμία, μου πουλάνε "ενημέρωση" και φούμαρα.
Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ούτε καν του νηπιαγωγείου!!!
Το κατάλαβες αυτό, συνάδελφε;
Σε προκαλώ και από εδώ να μου πεις τι ακριβώς σε ενόχλησε και διέγραψες το σχόλιο μου.
Υ.Γ
Firefighters2012 έγραψε:να σχολιάζεις την ουσία
Αν δεν το αντιλήφθηκες, έκανα σαφή διαχωρισμό γράφοντας:
"Ας πάω σε μια παράμετρο ουσίας."
Όμως, ακόμη και το ποιος γράφει κάτι (ότι δήθεν τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν όλα αυτά τα κατεβατά) για εμένα είναι θέμα ουσίας, συνάδελφε.
Το τι είναι ουσία σε ένα σχολιασμό δεν θα το αποφασίσεις εσύ, ούτε και κανένας άλλος.
Το διαβάζεις, αν σου αρέσει το κρατάς αλλιώς το απορρίπτεις.
Ουσιόμετρο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακαλυφθεί.
ikaria- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2253
Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009
Δεν με πείραξε καθόλου αυτή η απάντηση. Αν ήταν δεν θα υπήρχε καν στην δημοσίευση του blogg.
Απλά το "υφακι" δεν είναι ότι καλύτερο και το πρώτο μέρος της δημοσίευσής του ΔΕΝ είχε να κάνει με την ΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ.
Απλά το "υφακι" δεν είναι ότι καλύτερο και το πρώτο μέρος της δημοσίευσής του ΔΕΝ είχε να κάνει με την ΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ.
Firefighters2012- Αριθμός μηνυμάτων : 20
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2013
Τόπος : Athens
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|