Κορυφαίοι συγγραφείς
ikaria | ||||
ilias1970 | ||||
roubagios | ||||
Bob ο Μάστορας | ||||
dim74 | ||||
Dim36 | ||||
νταηλικης | ||||
aetos15 | ||||
marioskri | ||||
PyroMania1 |
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Η ΜΑΡΙΑ@@ Η FAH QU ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ..ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ...
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ;
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ;
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ(ΠΑΝΤΑ) ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Π.Κ.ΧΑΝ
ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_9155.html
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_7740.html
ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ POST ΜΟΥ..
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΥΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ...
ΓΝΩΜΕΣ......;;;;;
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ;
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ;
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ(ΠΑΝΤΑ) ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Π.Κ.ΧΑΝ
ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_9155.html
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_7740.html
ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ POST ΜΟΥ..
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΥΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ...
ΓΝΩΜΕΣ......;;;;;
Attica- Αριθμός μηνυμάτων : 42
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2010
Τόπος : athina
Απ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;
Συνάδελφε Attica, σε παρακαλώ να μην γράφεις με κεφαλαία, καθώς στη "γλώσσα του ιντερνετ" τα κεφαλαία σημαίνουν κραυγή.
Ως προς το θέμα των αρνητικών γνωμών, κάποτε θα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν υπάρχουν μόνο όσοι τάσσονται υπέρ μας αλλά υπάρχουν και αυτοί που είναι κατά.
Ναι συνάδελφοι, υπάρχουν και αυτοί που τάσσονται κατά της μόνιμης σχέσης εργασίας με το Π.Σ (στην περίπτωση μας) αλλά και άλλων συμβασιούχων και μάλιστα έχουν και σοβαρότατα επιχειρήματα.
Αυτό θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας τα σχόλια αναγνωστών σε διάφορες ηλεκτρονικές εφημερίδες που δίνουν τη δυνατότητα ανάρτησης σχολίων για κάποιο άρθρο.
Για μένα συνάδελφε δεν τίθεται θέμα "πειρατών του ιντερνετ", "νεοελλήνων" και πολύ περισσότερο μόνιμων πυροσβεστών.
Εδώ επίσης τίθεται το θέμα της προβολής και της αποδοχής των θέσεων μέσα από αμφίβολες διαδικασίες όπως είναι τα ηλεκτρονικών δημοσκοπήσεων και ψηφοφοριών μέσα από ιστοσελίδες, facebook και blogs και η βαρύτητα τους.
Αλίμονο εάν, για την επαγγελματική μας αποκατάσταση και για το δίκαιο των όποιων αιτημάτων, μετρούσε η γνώμη - θετική ή αρνητική - της οποιασδήποτε Ένωσης Καταναλωτών.
Ως προς το θέμα των αρνητικών γνωμών, κάποτε θα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν υπάρχουν μόνο όσοι τάσσονται υπέρ μας αλλά υπάρχουν και αυτοί που είναι κατά.
Ναι συνάδελφοι, υπάρχουν και αυτοί που τάσσονται κατά της μόνιμης σχέσης εργασίας με το Π.Σ (στην περίπτωση μας) αλλά και άλλων συμβασιούχων και μάλιστα έχουν και σοβαρότατα επιχειρήματα.
Αυτό θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας τα σχόλια αναγνωστών σε διάφορες ηλεκτρονικές εφημερίδες που δίνουν τη δυνατότητα ανάρτησης σχολίων για κάποιο άρθρο.
Για μένα συνάδελφε δεν τίθεται θέμα "πειρατών του ιντερνετ", "νεοελλήνων" και πολύ περισσότερο μόνιμων πυροσβεστών.
Εδώ επίσης τίθεται το θέμα της προβολής και της αποδοχής των θέσεων μέσα από αμφίβολες διαδικασίες όπως είναι τα ηλεκτρονικών δημοσκοπήσεων και ψηφοφοριών μέσα από ιστοσελίδες, facebook και blogs και η βαρύτητα τους.
Αλίμονο εάν, για την επαγγελματική μας αποκατάσταση και για το δίκαιο των όποιων αιτημάτων, μετρούσε η γνώμη - θετική ή αρνητική - της οποιασδήποτε Ένωσης Καταναλωτών.
ikaria- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2253
Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009
Συγνωμη για τα κεφαλαια, απλα ξεχαστηκα γιατι εγραφα ενα mail προηγουμενως..
Αυτα τα post τα διαβαζουν αρκετοι ομως που δεν γνωριζουν και ετσι αποκτουν αποψη..
Δεν γινεται να μην απανταμε γιατι χανουμε στον επικοινωνιακο τομεα και πλεον, ειτε αφορα συμβασιουχους ειτε αφορα κρατη, η προπαγανδα δημιουργει εντυπωσεις και οι εντυπωσεις-γνωμες τυπου "χαλασμενο τηλεφωνο"
δηλαδη να αφησουμε καθενα να λεει το μακρυ του και οι πολιτες να πιστευουν οτι ολοι ειμαστε τεμπεληδες, ανiκανοι, βυσματα και εγω δεν ξερω τι αλλο; Ενα ευχαριστω δεν εχω ακουσει απο πολιτη, ποσο απο αξιωματικο αλλα ετσι και αλλιως δεν με νοιαζει...Αλλα ποσο θα σας αρεσε να μας αντιμετωπιζουν οπως τωρα τους αστυνομικους;
Ο εργοδοτης μας ειναι ουσιαστικα ο ελληνικος λαος και καλως ή κακως πιστευω οτι πρεπει να ξερουν τουλαχιστον την αληθεια..
Ζηταμε σεβασμο...Οχι υπουργικα βολεματα....
Αυτα τα post τα διαβαζουν αρκετοι ομως που δεν γνωριζουν και ετσι αποκτουν αποψη..
Δεν γινεται να μην απανταμε γιατι χανουμε στον επικοινωνιακο τομεα και πλεον, ειτε αφορα συμβασιουχους ειτε αφορα κρατη, η προπαγανδα δημιουργει εντυπωσεις και οι εντυπωσεις-γνωμες τυπου "χαλασμενο τηλεφωνο"
δηλαδη να αφησουμε καθενα να λεει το μακρυ του και οι πολιτες να πιστευουν οτι ολοι ειμαστε τεμπεληδες, ανiκανοι, βυσματα και εγω δεν ξερω τι αλλο; Ενα ευχαριστω δεν εχω ακουσει απο πολιτη, ποσο απο αξιωματικο αλλα ετσι και αλλιως δεν με νοιαζει...Αλλα ποσο θα σας αρεσε να μας αντιμετωπιζουν οπως τωρα τους αστυνομικους;
Ο εργοδοτης μας ειναι ουσιαστικα ο ελληνικος λαος και καλως ή κακως πιστευω οτι πρεπει να ξερουν τουλαχιστον την αληθεια..
Ζηταμε σεβασμο...Οχι υπουργικα βολεματα....
Γειά σου ρε μπαγάσα Attica, με πρόλαβες!
Είδα και 'γω το άρθρο στο tromaktiko και σκόπευα να αναρτήσω ένα σχετικό post αλλά...ήρθες πρώτος!
Για να πάμε στο ψητό τώρα, πραγματικά δεν είναι η πρώτη φορά που γράφονται άρθρα εναντίον μας στο internet, όπου διάφοροι μυστήριοι καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία που τους προσφέρει το μέσο, ξερνάνε τη χολή και το κόμπλεξ τους εναντίον μας.
Αποψή μου είναι ότι ,αναλόγως την περίπτωση, πίσω από το πληκτρολόγιο βρίσκονται πότε κομπλεξικοί μόνιμοι, πότε αδαείς και κοντόφθαλμοι ελληναράδες, πότε κομματόσκυλα και πότε συνδυασμός των τριών.
Άλλωστε άμα διαβάσεις προσεκτικά τα γραφόμενά τους καταλαβαίνεις γρήγορα ΠΟΙΟΣ και ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ λιβελλογραφεί.
Από 'κει και πέρα και εγώ είμαι της άποψης OTI ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΩ γιατί πράγματι ''η προπαγάνδα αφήνει εντυπώσεις" και διάφοροι ανενημέρωτοι συμπολίτες μας είναι εύκολο να παρασυρθούν από λαϊκίστικα επιχειρήματα και να στραφούν εναντίον μας.
Δες σχετικά και έναν παλιότερο διάλογο που είχε αναπτυχθεί στο enet.gr όπου κομπλεξικός μόνιμος (που μάλιστα "κατασκόπευε" και αυτό εδώ το φόρουμ μας!) άρχισε το θάψιμο εναντίον μας και πήρε τις απάντησεις που του άρμοζαν...
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=103636&page=0
Είδα και 'γω το άρθρο στο tromaktiko και σκόπευα να αναρτήσω ένα σχετικό post αλλά...ήρθες πρώτος!
Για να πάμε στο ψητό τώρα, πραγματικά δεν είναι η πρώτη φορά που γράφονται άρθρα εναντίον μας στο internet, όπου διάφοροι μυστήριοι καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία που τους προσφέρει το μέσο, ξερνάνε τη χολή και το κόμπλεξ τους εναντίον μας.
Αποψή μου είναι ότι ,αναλόγως την περίπτωση, πίσω από το πληκτρολόγιο βρίσκονται πότε κομπλεξικοί μόνιμοι, πότε αδαείς και κοντόφθαλμοι ελληναράδες, πότε κομματόσκυλα και πότε συνδυασμός των τριών.
Άλλωστε άμα διαβάσεις προσεκτικά τα γραφόμενά τους καταλαβαίνεις γρήγορα ΠΟΙΟΣ και ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ λιβελλογραφεί.
Από 'κει και πέρα και εγώ είμαι της άποψης OTI ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΩ γιατί πράγματι ''η προπαγάνδα αφήνει εντυπώσεις" και διάφοροι ανενημέρωτοι συμπολίτες μας είναι εύκολο να παρασυρθούν από λαϊκίστικα επιχειρήματα και να στραφούν εναντίον μας.
Δες σχετικά και έναν παλιότερο διάλογο που είχε αναπτυχθεί στο enet.gr όπου κομπλεξικός μόνιμος (που μάλιστα "κατασκόπευε" και αυτό εδώ το φόρουμ μας!) άρχισε το θάψιμο εναντίον μας και πήρε τις απάντησεις που του άρμοζαν...
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=103636&page=0
roubagios- Αριθμός μηνυμάτων : 139
Ημερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
Τόπος : Αθήνα
Το ποστ μου δεν ανεβηκε μαλλον επειδη ηταν αρκετα καυστικο...ισως να μην το ειδα κιολας..αντεκρουα το επιχειρημα οτι ολοι ειμαστε 47 χρονων με νουμερα του αρχηγειου και ημουν λιγοτερο επιεικης στο βγειτε μπας και παρει κανενας αλλος ανθρωπος κανα μεροκαματο....οπου απλα ειπα οτι μεροκαματο βγαζεις στο χωραφι και οχι σε πλατες ανθρωπινων ψυχων, σβηνοντας μια φωτια, ενεργωντας σε ενα τροχαιο, διασωση κλπ. κλπ..τεσπα ειπα καμποσα αλλα δεν τα θυμαμαι ολα..
Εχω τσακωθει με καμποσους μονιμους αλλα μεχρι τωρα οχι με πολιτες....μπορει να ηταν η ωρα...
Παντως συμφωνω με αυτο που λες οτι πλεον εχουμε χωριστει σε δυο ομαδες και πανω απο ολα απαντησες σε ολα με επιχειρηματα...
Ετσι και αλλιως βαρεθηκα να τον διαβαζω..ΚΛΑΣΣΙΚΑ...ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΚΟΝΤΟΙ ,ΧΟΝΤΡΟΙ...εχω κερδισει υποτροφια, τις ικανοτητες μου τις ξερουν οι αξιωματικοι μου ειμαι 1.85 και δεν ειμαι χοντρος!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΝΙΜΟΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ???
-----------ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ---------------
Υ.Γ.
Κατι μου λεει οτι στην πορεια θα κατεβει παλι κανας κονιορδος κατω και θα χειροκροτανε...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΕΒΔΟΜΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
Εχω τσακωθει με καμποσους μονιμους αλλα μεχρι τωρα οχι με πολιτες....μπορει να ηταν η ωρα...
Παντως συμφωνω με αυτο που λες οτι πλεον εχουμε χωριστει σε δυο ομαδες και πανω απο ολα απαντησες σε ολα με επιχειρηματα...
Ετσι και αλλιως βαρεθηκα να τον διαβαζω..ΚΛΑΣΣΙΚΑ...ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΚΟΝΤΟΙ ,ΧΟΝΤΡΟΙ...εχω κερδισει υποτροφια, τις ικανοτητες μου τις ξερουν οι αξιωματικοι μου ειμαι 1.85 και δεν ειμαι χοντρος!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΝΙΜΟΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ???
-----------ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ---------------
Υ.Γ.
Κατι μου λεει οτι στην πορεια θα κατεβει παλι κανας κονιορδος κατω και θα χειροκροτανε...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΕΒΔΟΜΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
Αλλος ενας "συναδερφος"
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_9350.html
απαντηση συναδελφων
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_8394.html
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_8669.html
περιμενω μηπως ανεβει και η δικια μου
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_9350.html
απαντηση συναδελφων
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_8394.html
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_8669.html
περιμενω μηπως ανεβει και η δικια μου
συναδερφοι προσοχη σε αυτα που λετε....μετα την τελευταια εξαρση επικοινωνιακου πολεμου ειναι σαφες οτι πολλοι που μας εβριζαν πισω απο τις πλατες μας τωρα το κανουνε δημοσια...το θεμα ειναι οτι με μερικα δικα μας σχολια δινουμε τροφη...καποιος συναδερφος απαντησε να κανουν ντουμπεκι οι πολιτες γιατι μας αξιζει η ρυθμιση...αυτο δεν το λες και ο θεος ο ιδιος να ειναι μαζι σου...ετσι ξεσηκωνεις και τον απλο πολιτη που δεν εδινε μεχρι τωρα σημασια...και ελεος δηλαδη...τωρα θα μαθετε τους καραβυσματιουχους συναδερφους;και επειδη ολος ο ντορος γινεται στο τρομακτικο το οποιο εχει καταντησει σελιδα lifestyle και ξεκατινιασματος καταλαβεται οτι ο μονος που κερδιζει ειναι το site που επ' ουδενι δεν εχει σχεση με το παλαιοτερο blog troktiko και αυτο που αντιπροσωπευε..και επειδη οι κατα τα αλλα συναδερφοι παρακολουθουν εκ του δεοντος τις εξελιξεις σε ολα τα site μας ας δει την ηλικια μου ας ερθει να δει την φυσικη μου κατασταση ας ερθει να δει τα πτυχια μου και ας ερθει να δει τον εθελοντισμο μου μπας και σταματησει την αδιακοπη φλυαρια του...και εντελει fah qu mate......(δεν βριζω...... )
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης