Συμβασιούχος Πυροσβέστης
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο Ημερολόγιο

Διορθώστε μια φανερή αδικία έστω και την τελευταία στιγμή.

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Διορθώστε μια φανερή αδικία έστω και την τελευταία στιγμή. Empty Απ: Διορθώστε μια φανερή αδικία έστω και την τελευταία στιγμή.

Δημοσίευση  dim74 Τρι 17 Ιαν 2012, 15:19

οπως γνωριζεις στρατηγε εχω πτυχιο τμηματος οικονομικων επιστημων του πανεπιστημιου πατρων καθως και πτυχιο ecdl γνωσης υπολογιστων,που αυτα δεν μου εδωσαν στην προκηρυξη μας,ουτε ενα μοριο!ομως ποτε δεν ειπα κατι πως αδικουμε,σαν κατι αλλους που το ελεγαν καραμελα και δεν ειχαν στο ελαχιστο δικιο,σε αλλα θεματα.στον διαγωνισμο για μονιμους που γινεται τωρα δινουν νομιζω μορια και τα δυο απο αυτα...οπως δεν φωναξα ποτε για το οτι η ομαδα ηφαιστος που συμμετειχα κι εγω δεν πηρε ουτε ενα μοριο παραπανω!
ολα αυτα ειναι του συστηματος του προεδρου που φροντισε να δωσει τα μορια ετσι ωστε να μπουν οι μεγαλοι σε ηλικια συναδελφοι με μοναδικο προσον την εμπειρια!ολα τα αλλα προσοντα τα εφτιαξαν ετσι ωστε μπροστα στην εμπειρια να ειναι ασημαντα και σε εισαγωγικα ακινδυνα!
δεν μιλαω τοσο καιρο γιατι ξερω πως ολα ειναι απλα ενα μπουρδελο!

υγ το λυκειο δινει ενα μοριο παραπανω απο το γυμνασιο!τρια χρονια σπουδων ενα μοριο!αλλα ειπαμε πως το σκυλολοι του...που να βρει το λυκειο!

dim74

Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Διορθώστε μια φανερή αδικία έστω και την τελευταία στιγμή. Empty Απ: Διορθώστε μια φανερή αδικία έστω και την τελευταία στιγμή.

Δημοσίευση  marioskri Τρι 17 Ιαν 2012, 22:21

Στρατηγός εγω πάντως ως πτυχιούχος σήμερα είπα στην οικογένεια μου ότι κακός με σπούδασαν..αν δεν σπούδαζα θα πήγαινα ειδικές δυνάμεις και θα είχα κ γυμνάσιο και θα ήμουν μέσα τώρα...χαχαχα πλάκα κάνω..δεν είμαστε τίποτα παραπάνω οι πτυχιούχοι πίστεψε με..όσο για τον δουλέψουμε;φέτος ναι 4-5 μήνες θα δείξει..το χρόνου τον πουλο..Ικαρια συμφωνείς;;

marioskri

Αριθμός μηνυμάτων : 70
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης