Κορυφαίοι συγγραφείς
ikaria | ||||
ilias1970 | ||||
roubagios | ||||
Bob ο Μάστορας | ||||
dim74 | ||||
Dim36 | ||||
νταηλικης | ||||
aetos15 | ||||
marioskri | ||||
PyroMania1 |
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
K πως ειναι δυνατον να μαζευτουμε μια γροθια, 5ετοις, επιλαχωντες, κ αποτυχωντες....???? Δυστηχως νομιζω οτι οποιος το πιστευει αυτο, ειναι αθεραπευτα ρομαντικος....Πρην, στις πορειες, θελαμε ολοι το ιδιο πραγμα...την εργασιακη αποκατασταση...τωρα? θα φωναξει ο 5ετοις για μενα, κ εγω για τον αποριφθεντα ??? Ας ειμαστε ρεαλιστες, καποιοι χωθηκαν, γιατι αξιζαν, καποιοι γιατι καναν πουστιες με τα χαρτια,αλοι μειναμε στο περημενε, κ καποιοι απορριφθηκαν... Το θεμα ειναι καποιος απο το σωματειο αν κ αυτοι ειναι που μας φεραν σε αυτο το χαλι, να μισουμε το διπλανο μας, κ να μας πει τι θα κανουμε απο εδω κ περα..αλλα τι λεω, εδω δε ξερουμε ακριβως τους απορριφθεντες κ σε τι θεση ειμαστε πλεων οι επιλαχωντες!!! Αλλα τι να μας πουν κ αυτοι που φτιαξαν τη προκυρηξη για τους 45ρηδες κ 50ρηδες...Παιδια, τα πραγματα ειναι ζορικα..εδω δε ξερουμα εν κ ποσο θα εργαστουμε φετος..Προτεινω υπομονη.Αν καποιος επιλαχωντας η απορριφθεντας νομιζει οτι εχει τη δυναμη, το χρονο κ τη διαθεση να κανει κατι στη πραξη, εγω ειμαι συμφωνος κ θα τον βοηθησω με ολη μου τη δυναμη. Αν θελει ας μου στηλει προσωπικο μυνημα....Περημενω ...
STICK- Αριθμός μηνυμάτων : 45
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Απ: ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ilias1970- Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2011
Τόπος : aekara1924
Παρόμοια θέματα
» Ακόμη μια πρόταση...
» ΠΡΟΤΑΣΗ Κ.Κ.Ε: ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Π.Π.Υ & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
» ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
» Αγωνιστική κινητοποίηση - Πρόταση
» ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ Δ.Σ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ - ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ - Π.Π.Υ.
» ΠΡΟΤΑΣΗ Κ.Κ.Ε: ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Π.Π.Υ & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
» ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
» Αγωνιστική κινητοποίηση - Πρόταση
» ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ Δ.Σ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ - ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ - Π.Π.Υ.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης